website voor fietsen­winkels

 

 professioneel en goedkoop

 

Aanbod

Voordelen

Prijs

Aanmelden

Online vindbaarheid begint met een goede website

Voor Tweewieler biedt een website met meerdere modules aan: fietsverkoop, onderdelen & accessoires en service/diensten.  Jij geeft aan welke module(s) je nodig hebt, wij regelen het voor jou. De kleur van jouw website is in lijn met de kleuren van jouw logo/huisstijl.

Fietsverkoop

De teksten van verschillende soorten fietsen en ongeveer 90 fietsmerken hebben we al voor jou op een overzichtelijke en professionele wijze in beeld gebracht. Welke soorten fietsen en fietsmerken wil je in jouw website opnemen? 

Onderdelen & accessoires

De meest voorkomende onderdelen en accessoires hebben wij al voor jou beschreven. Jij bepaalt wat we op jouw website presenteren. Achteraf kan je zelf accessoires via onze portal verwijderen en toevoegen.

 

Servicediensten

De meest voorkomende servicediensten hebben wij ook voor jou in beeld gebracht. Jij bepaalt welke diensten we op jouw website presenteren. Achteraf kan je zelf diensten via onze portal verwijderen en toevoegen.

Wat hebben we al voorbereid?

  • Tientallen fietsmerken hebben we voor jou beschreven.  Mis je een fietsmerk? Wij voegen het merk snel toe.
  • Wat voor soort fietsen bied jij aan? Wij hebben de meeste soorten fietsen voor jou beschreven. Mis je een type fiets? Wij regelen het voor jou.
  • Bijna 100 logo’s van leveranciers van accessoires en onderdelen hebben we voor jou klaar staan om op jouw website  op te nemen. Mis je een logo? Wij vullen het overzicht direct aan.
  • Wij hebben diverse beschrijvingen jouw diensten, onderdelen en accessoires gemaakt. Welke wil je opnemen? Welke zullen we voor je aanvullen?

Alle teksten en foto’s mag je eventueel zelf wijzigen. Hiermee maak je de website nog persoonlijker. Hiervoor heb je totaal geen ICT-kennis voor nodig. Met twee klikken kunnen je een tekst of foto wijzigen. De website is erg gebruiksvriendelijk. Wij helpen je uiteraard wanneer dat nodig is. Onderstaand wat voorbeelden van fietsmerken, soort fietsen, logo’s van leveranciers en beschrijvingen van jouw diensten, accessoires en onderdelen.

 

De voordelen

Gemak

De website zetten wij met teksten en foto’s voor jou klaar. Op een zeer eenvoudige manier kun je zelf teksten en foto’s aanpassen. Hiervoor hoef je geen ICT’er te zijn. Heb je toch hulp nodig? Onze handleiding bestaat uit slechts een paar pagina’s. 

24/7 open

De website is speciaal voor fietsenwinkels ontwikkeld. 24 Uur per dag kunnen potentiële kopers jouw aanbod en diensten bekijken en met jou contact leggen.

Meer bereik, meer klanten

Met een professionele website vergroot je jouw klantenkring. Een fietsenwinkel zonder professionele website is eigenlijk geen optie. Als je op internet niet aanwezig bent, dan word je online ook niet gevonden.

Veilig en overal zichtbaar

Jouw website beschikt uiteraard over een SSL-certificaat, een spamfilter en een virusscanner. Niet alleen via PC, laptop, mobiele telefoon of tablet is jouw website zichtbaar, ook in zoekmachines zoals Google wordt jouw website getoond.

Prijs website

exclusief BTW

Bij de start betaal je eenmalig een prijs van € 99,- voor de opbouw van de website. Vervolgens betaal je periodiek een aantrekkelijke prijs waarbij je zelf kunt kiezen uit een maand- of jaartarief. Bij het jaartarief betaal je 11x het maandtarief.

Eigen domeinnaam

Subdomeinnaam Voor Tweewieler

In de prijs inbegrepen

N

Gratis configuratie

N

Gratis overstapservice

N

10 e-mailadressen

N

Telefonische helpdesk

N

SSL certificaat

N

SPAM filter & virusscanner

Een eigen domeinnaam of een subdomein

Beschik je al over een eigen domeinnaam, of ga je voor de eerste keer met een website aan de slag? Voor Tweewieler biedt websites met een eigen domeinnaam aan. Je kunt ook voor een subdomein van Voor Tweewieler kiezen. Een voorbeeld:

Eigen domeinnaam: jansenfietsen.nl

Subdomeinnaam: jansen.voortweewieler.nl 

Met een subdomein kun je geld besparen omdat je geen kosten voor domeinregistratie en hosting betaalt. Beschik je al over een eigen domeinnaam? Via onze gratis overstapservice koppelen we jouw domeinnaam aan de nieuwe website.