E-mail­marketing

 

Versterk de band met jouw klant met onze nieuwsbrieven

N

Vergroot hierdoor jouw (online) zichtbaarheid

N

Realiseer meer bezoek naar jouw website en fietswinkel

N

Met als resultaat klantbehoud, nieuwe klanten, meer omzet

Ons aanbod

Emailmarketing is een effectieve en goedkope manier om de band met je klant te onderhouden en te verdiepen. Op regelmatige basis relevante berichten sturen wordt gewaardeerd door klanten. Zo lang het maar niet telkens alleen over prijzen en aanbiedingen gaat. Denk aan informatie over de nieuwe collectie, over de beste schoolfiets, seizoenstips, veiligheid en het onderhoud van een fiets.

Voor veel ondernemers ontbreekt de kennis en tijd om dit zelf te doen. Online bureau’s die willen helpen hebben meestal te weinig kennis van de fietsbranche en het product. Daarom hebben wij een professionele oplossing met de juiste kennis van online en fietsen: periodieke, kant- en klare mailings die je zelf nog kan aanpassen in jouw eigen huisstijl. Wil je meer mailings sturen? Dat kan ook door ze zelf e-mailberichten maken en via het zelfde programma te versturen.

E

Wat krijg je

Een jaarkalender met de data wanneer de nieuwsbrieven klaar staan om verstuurd te worden. Een op maat gemaakt email marketing programma in je eigen huisstijl

10 reguliere nieuwsbrieven en 4 specials: nieuwe collectie (maart), vakantiegeld (mei), back to school (augustus) en feestmaand (december)

 

E

Hoe het werkt

Je krijgt een e-mailing als proef toegestuurd. Vanaf dan heb je twee dagen de tijd om veranderingen aan te brengen en/of feedback te geven. Daarna wordt de mailing automatisch verstuurd naar het klantenbestand dat je zelf kan uploaden.

E

Wat kost het

Uitgaande van 3.000 klanten kost het geheel 0,021 cent per klant per mailing. De eenmalige opstartkosten zijn 295 euro en 50 euro per maand om het systeem te onderhouden en de content te schrijven. Wil je meer mailings versturen? Dat kan natuurlijk ook, dan gaat de kostprijs per klant verder omlaag. Wie wil er nu niet voor een laag bedrag een goede band met de klant onderhouden?

Ik wil graag meer over e-mail­marketing weten.

E-mailmarketing

8 + 12 =